Praktisk - Grevinge Skov

undefined

Hent pdf-kort over Grevinge Skov


Toiletter

Der er ingen toiletter i Grevinge Skov

Picnic-plads

Grevinge Skov er en såkaldt stillezone. Det betyder, at der hverken er overnatningspladser, bålpladser, mountainbike- eller løberuter. Ved stendyssen ved Rævevej er der imidlertid bord og bænke til en picnic.

Med hund

Du er velkommen til at tage din hund med i Grevinge Skov. Men den skal være i snor.

For handicappede

Der er ingen særlige faciliteter for handicappede, og skoven er meget kuperet, så den kan ikke anbefales til kørestolsbrugere. Men du kan køre igennem skoven med bil ad Ostrupvej. Og der er mange P-pladser i kanten af skoven. Se kortet.

 

Find vej

Grevinge Skov ligger i Odsherred. Kør ad motortrafikvej 21 mod Sjællands Odde, tag afkørslen mod Asnæs og kør mod Herrestrup. I Herrestrup drejer du til højre ad Østergade mod Egebjerg og drejer i udkanten af byen til venste ad Holtevej. Følg Holtevej til du kommer til skoven. Se hele ruten og få kørselsanvisning fra din egen adresse på googlemaps. I den østlige ende skærer Ostrupvej igennem skoven. Der er P-pladser flere steder rundt om skoven. Se kortet.

Offentlig transport

Fra Holbæk kan du tage bus nr. 560 mod Nykøbing Sj. Stå af ved Herrestrup Terminal. Derfra må du gå til Grevinge Skov. Turen er på ca. 2 km.

Se www.rejseplanen.dk