Aktiviteter i Grønlien Skov

Til fods

Der er skovveje og stier i Grønlien Skov, som du kan kombinere på forskellig vis på din vandretur igennem skoven og forbi engen i skoven, hvor køerne græsser. Du må også gerne gå ind på engen, hvor køerne græsser, men lad være med at gå hen til køerne. Du kan også gå på eventyr i den tætte skov. Rådyrene har lavet masser af veksler, som du kan følge.

Hjerteforeningen har sammen med Naturstyrelsen og Frederikssund Kommune anlagt en 4,5 km lang hjertesti fra P-pladsen over for Bakkegades udmunding i Ågade i Frederikssund ud gennem Sillebro Ådal og Grønlien Skov og tilbage igen.

Se kort på hjertestier.dk

Til hest

Du er velkommen til at ride på alle veje i Grønlien Skov, men husk at tage hensyn til andre.

Læs mere om rideregler i Naturstyrelsens skove.

Hundeskoven

I den sydlige ende af skoven ved P-pladsen er der en indhegnet hundeskov, hvor din hund kan løbe frit. Her har frivillige i et samarbejde med Naturstyrelsen sat borde og bænke op, så hundeejere kan få sig et hvil og måske en sludder, mens hundene leger. Se www.vovser.dk. I den øvrige del af skoven skal hunde være i snor.

Læs mere om hundeskoven på vovser.dk

Overnatning og bålpladser

Der er en primitiv lejrplads, hvor du frit kan overnatte i eget telt en nat eller to. Lejrpladsen ligger i en lysning i den unge bøgeskov ca. 300 meter inde i skoven fra P-pladsen ved Ågade. Ved lejrpladsen er der en bålplads og bænke. Husk at tage brænde med selv.

På cykel

Du må cykle på alle stier og veje, men husk at tage hensyn til andre.

Geocaching

Du kan også gå på skattejagt i Grønlien Skov.

Gå ind på www.geocaching.dk og se, hvor der er cacher.

Disck golf

Slangerup Disc Golf Klub har i 2020 anlagt en international 18 hullers Disc golf bane i det meste af Grønlien Skov. 
Banen kan bruges gratis af alle. Du skal bare selv have discs med.
Disc golf