Praktisk - Gulddysse Skov

undefined

Hent kort over Gulddysse Skov som pdf.


Toiletter

Der er ingen toiletter i skoven.

Overnatning og bålpladser

Der er en lejrplads med bålplads og to sheltre i den nordlige ende af skoven. Shelterne er forbeholdt institutioner i Roskilde Kommune på hverdage mellem kl. 8 og 16. Uden for dette tidsrum skal de bookes via book.naturstyrelsen.dk. I den sydlige del af skoven er der en primitiv lejrplads,hvor du frit kan overnatte i eget telt en nat eller to. Ved lejrpladsen er der en bålplads. Husk at tage brænde med selv. På sletten nede ved hundeskoven er der også en bålplads.

Med hund

Der er to hundeskove i Gulddysse Skov. I den nordvestlige del og i den sydøstlige. Se kortet. Her må din hund gå løs, hvis den er under din kontrol. I resten af skoven skal hunde være i snor.

For handicappede

Der er ingen særlige faciliteter for handicappede, og da skoven ligger i et bakket terræn kræver det gode kræfter at komme frem.

Find vej

Gulddysse Skov ligger mellem Jyllinge og Gundsømagle lige nord for Roskilde. Gulddyssevej skærer igennem skoven, og der er en P-plads ved Gulddysse Kulturgård på Gulddyssevej og i syd ved Gundsømagle Parkvej og ved Gulddysse Skovvej. Der er også to P-pladser midt i skoven. Se samtlige P-pladser på kortet.

Offentlig transport

S-toget til Frederikssund stopper i Veksø. Du kan tage din cykel gratis med i S-toget. Bus nr. 217 går fra Veksø Station til Gundsømagle. Stå af ved Gundsømagle Parkvej.

Se www.rejseplanen.dk