Aktiviteter i Kirkendrup Skov

I Kirkendrup Skov kan du opleve naturen på mange måder. Du kan gå, løbe, cykle, lufte hunden eller ride. Skoven byder på tre afmærkede vandreruter, fine muligheder for at grille eller overnatte i det fri og lade ungerne bruge kræfter på naturlegepladsen. Du kan også bare nyde naturen, den friske luft og stilheden.

På vandring i Kirkendrup Skov

Kirkendrup Skov byder på tre afmærkede vandreruter. Lundsgårdruten (gul) er 3 km lang og går gennem den yngste del af skoven, forbi åbne græsarealer med græssende køer, legepladsen og gennem et spændende moseområde. Strækningen mellem Lundsgård og p-pladsen ved krydset Bogensevej/Kirkendrupvej er velegnet for folk i kørestol eller med barnevogn.

Turen i den ældste del af skoven nord for Søhusvej (rød) er 3,5 km lang og går bl.a. gennem den gamle grusgrav ved Ravnebakken. Motionsruten (blå) på 7 km forbinder arealerne ved Næsbyhoved-Broby med arealerne nordøst for Kirkendrup.

Cykelrute krydser Kirkendrup Skov

Cykelrute 35 (Odense-Bogense) går gennem den ældste del af Kirkendrup Skov. Mange af skovvejene egner sig fint til at cykle på.

22-peter-helles-eriksen-kirkendrup_skov-trædyrene.jpg

07-peter-helles-eriksen-kirkendrup_skov-shelterplads.jpg

Overnat i det fri

Midt i den ældste del af Kirkendrup Skov ved Søhusvej findes en fin shelterplads. Der er to shelters med plads til 6 voksne i hver, et langbord med plads til 12, bålplads og et arbejdsbord. Pladsen ligger op til en åben mark med græssende dyr. Husk, at du ikke må fodre dyrene.

Shelterpladsen kan bookes på book.naturstyrelsen.dk

Shelterpladsen er etableret i samarbejde med Red Barnet.

Læs mere på redbarnet.dk/natur

Ved Lundsgård i den nye del af Kirkendrup Skov findes en primitiv overnatningsplads. Her kan du også grille i bålhytten.

Læs mere under praktisk info