Praktisk - Kongsøre Skov

Kongsøre Skov kortudsnit

Få et overblik over løbe-, vandre- og cykelruter på udinaturen.dk

Toiletter og vand

Om sommeren er toiletbygningen ved Sandskredet åben. Der er handicapadgang. Du kan tappe vand ved toiletbygningen.

Overnatning og bålpladser

I grusgraven ved Sandskredet er der to lejrpladser med bål- og grillmuligheder. Pladserne skal bookes på book.naturstyrelsen.dk

500 meter nord for Sandskredet langs Isefjordstien ligger en primitiv lejrplads, der kan bruges af alle uden forudbestilling. Pladsen ligger naturskønt lige ud til Isefjorden.
Læs mere om lejrpladsen på udinaturen.dk

Med hund

Hunde er velkomne i Kongsøre Skov men skal være i snor. På stranden må din hund dog løbe løs imellem den 1. oktober og den 31. marts, hvis du har fuld kontrol over den.

For handicappede

Fra p-pladsen ved Sandskredet er der nem adgang til stranden og skoven. Skovens veje er egnet til kørestolsbrugere, mens stierne kun kan bruges, hvis man har en hjælper med. Der er handicaptoilet ved Sandskredet.

Vis hensyn

Mange mennesker bruger naturen - og til vidt forskellige ting. Derfor er der lavet en række regler for brug af naturen. Reglerne er lavet, så turen ud i naturen bliver en god oplevelse for så mange som muligt.

Læs alle reglerne for færdsel i naturen

Find vej

Med bil

Kongsøre Skov ligger på Egebjerg-halvøen i Odsherred. Der er 16 km til Nykøbing. Du kan køre igennem skoven ad Sandskredsvej til Sandskredet, hvor der er to P-pladser. Du kan også parkere ved Barkladen, ved Brådehus og i den nordlige ende af skoven. Se alle P-pladser på kortet.

Offentlig transport

Bus nr. 566 fra Nykøbing Sj. til Asnæs stopper i Hølkerup, der ligger to km fra Kongsøre Skov.

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk