Praktisk - Krogerupskovene

Se stort kort over Krogerupskovene. Få en oversigt over naturruter, seværdigheder, overnatningsmuligheder og meget andet på www.udinaturen.dk

 

Toiletter

Der er ingen offentlige toiletter i Krogerupskovene.

 

Bålhytten

Du kan lave bål og grille i bålhytten, der ligger ved den gamle planteavlsstation. I skoletiden på hverdage er hytten forbeholdt skoleklasser, men i øvrigt er den åben for alle. Bålhytten kan ikke bookes i forvejen.

 

Med hund

Kalvehave Skov, Hejreskov og Kirkeskov er hundeskove. Det vil sige, at din hund må gå løs, hvis du har den under din kontrol. I Holmeskov og Babylone Skov skal hunden være i snor, og det samme gælder for områder omkring Planteavlsstationen, Krogerup Avlsgård og i parken ved Krogerup Højskole.

Læs mere om med hund i naturen.

 

For handicappede

Den røde vandrerute på kortet går fra P-pladsen ved Avlsgården og til P-pladsen ved Humlebæk Station i den sydligste ende af området. Ruten er handicapvenlig og kan også bruges, hvis man har barnevogn med.

Find vej

Krogerupskovene ligger i Humlebæk ved Strandvejen lige nord for Humlebæk Station. Der er i alt 7 P-pladser i eller lige ved området, se kortet.

 

Offentlig transport

Det er nemt at komme til Krogerupskovene med offentlig transport. Øresundstoget fra København til Helsingør kører tre gange i timen og stopper ved Humlebæk Station. Derfra er der kun en kort gåtur til skovene.