Nøffelskoven


Amfishelter

Nøffelskoven er en af landets mindste, men samtidigt en af de sjoveste!

Her kan man overnatte eller spille teater i Danmarks eneste amfishelter, spise frokost i grillhytten eller gå på opdagelse ad de snoede stier forbi sjove udskårne figurer, stjernekikkersofaer, fortællestol, træxylofon og andre spændende ting. Skoven administreres og er anlagt i 2007 af Naturstyrelsen som et såkaldt arboret - med de fleste danske træarter i små bevoksninger med navneskilte. I 2008 sørgede Skovlauget under Nybøl-Stenderup Lokalråd for at bekoste og opsætte de enestående anlæg i skoven.

Målet med den bynære skov var, at den skulle blive attraktiv fra dag ét med anlæg for publikum, snoede stier, naturkunstudstilling m.m. Skoven er et helt lille arboret med 40 forskellige danske træer og buske plantet i små renbestande. Den skulle kunne bruges af private og af de omkringliggende skoler i deres undervisning.

Overnatning og ophold i naturen

Amfi-shelteren hvor ca. 30 personer kan overnatte samt grillhytten må benyttes af alle. Ønsker man at bruge lejrpladsen og shelterne til overnatning, skal pladsen reserveres på Naturstyrelsens webbooking: www.booking.naturstyrelsen.dk


Filosofpladsen                                                        Grillhytten


En af mange sjove figurer                                     De "store" træer

Links

Ud i naturen-kortet

Artikler

Danmarks mindste skov

Skilt


Nøffelskovens lejrplads