Praktisk - Skærum Mølle

kort-digital-guide-web-skaerum-moelle-praktisk.png

Se p-pladser, bålpladser, vandre- og cykelruter m.m. på udinaturen.dk

Toiletter

Der er ingen offentlige toiletter på området. Er du gæst på Folkeuniversitetet Skærum Mølle, kan du benytte faciliteterne der.

Hundeskov

Ved Lillelundvej i den sydvestlige del af området ligger en velbesøgt hundeskov, hvor din hund må løbe frit, så længe den er under kontrol. Her er borde og bænke, hvis du vil hvile benene. Af hensyn til vildtet og de andre gæster skal hunde være i snor i resten Skærum Mølle.

 

Handicap

Vandreruterne er meget svært tilgængeligt for kørestolsbrugere.

Vis hensyn

Mange mennesker bruger naturen – og til vidt forskellige ting. Derfor er der lavet en række regler for brug af naturen. Reglerne er lavet, så turen ud i naturen bliver en god oplevelse for så mange som muligt.

 

Yderligere oplysninger

Naturstyrelsen – Vestjylland

Obfuscated Email

Find vej

Skærum Mølle ligger umiddelbart øst for Vembvej – Primærrute 28. I området findes flere parkeringspladser. Parkeringspladsen ved hundeskoven ved Lillelundvej og pladsen på Skærum Møllevej lige ved Vembvej er begge gode udgangspunkter for en gåtur i området.

Offentlig transport

Vemb, der ligger et par kilometer nord for Skærum Mølle, er et mindre knudepunkt for offentlig transport i Vestjylland. Her kører blandt andet tog mod Thyborøn.

Se køreplanerne på midttrafik.dk

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk