Praktisk - Slotved Skov

Find vej

Slotved Skov ligger midt imellem Hjørring mod vest og Frederikshavn mod øst. Stedet kan nås på cykelsti fra begge byer. Desuden kan man køre med tog og stå af på Sindal Station. Herfra er der ca. 2 km. til kanten af området 

Find vej på Googlemaps (Astrupvej 183, 9870 Sindal)

Toiletter

Der er offentlige toiletter inkl. handicaptoilet på den store P-plads ved Astrupvej.

Madpakkehus med bålplads og grill

Ikke langt fra den store P-plads findes et madpakkehus, hvor man kan sidde i læ og spise sin medbragte mad. Man kan også lave mad over bål på den opsatte grill. Der er altid brænde i det lille brændeskur ved siden af.

Handicapvenlig sti

Fra P-pladsen går der en handicapvenlig sti ud til madpakkehuset. Stien er kørestols- og barnevognevenlig, men har især på den sidste del af strækningen ud til madpakkehuset et par sving, for at komme på langs af stigningen i det kuperede terræn.

Shelter med mulighed for overnatning i skoven

Tæt på P-pladsen findes, lidt afsondret, et lille shelter, hvor man kan overnatte. Stedet kan ikke bookes, men fungerer efter "Først til mølle..." princippet. Du kan evt. hente brænde i det lille brændeskur ved madpakkehuset eller du kan samle tørre grene i skovbunden og lave et lille bål under grill-risten, her er opsat til formålet.

Vandre- og cykelruter

Her er to markerede vandreruter. Gul rute er på ca. 6 km og fører dig igennem det meste af områdets natur og topografi.

Grøn rute er på godt 2,5 km og giver dig en god og koncentreret oplevelse i den centrale, skovbevoksede del af Slotved Skov.

Læs mere under aktiviteter, og find ruterne på folderen om Slotved Skov

Digital naturguide

Du kan benytte dig af den digitale naturguide med f.eks. din mobiltelefon. Hvis du har Googlemaps installeret, kan du finde ruten ved at klikke her: Digital Naturguide

Du kan også se en lille vejledning til hvordan guiden bruges: Videovejledning til Digital Naturguide