Praktisk - Stokkebjerg Skov

undefined

Toiletter

Der er ingen toiletter i skoven.

Overnatning og bålpladser

Der er en primitiv lejrplads lige syd for Lommestenen ud mod Isefjorden. Primitiv betyder, at du selv skal have telt og fornødenheder med. Der er en grill- og bålplads, men du skal selv have grillkul / brænde med.

Udover lejrpladsen, der har en smuk udsigt ud over fjorden, er der fri teltning i hele skoven undtagen et lille område i den sydlige del.

Læs om reglerne om fri teltning.

 

Med hund

Hunde er velkomne i Stokkebjerg Skov. Men de skal være i snor. På stranden må din hund dog løbe løs mellem den 1. oktober og den 31. marts, hvis du har fuld kontrol over den.

Læs mere om hund i naturen.

Med fiskestang

Fiskeriet er frit ved stranden ud for Stokkebjerg Skov, og med waders og fiskestang skulle der være god mulighed for at få en fisk på krogen. Hvis du er mellem 18 og 65 skal du have fiskekort. Det kan du få på www.fisketegn.dk

For handicappede

Det er tilladt at køre i bil ned til P-pladsen ved Lommestenen. Fra P-pladsen er det imidlertid svært at komme til stranden i kørestol. Selve skoven er meget bakket, og stierne kan generelt ikke anbefales til kørestolsbrugere.

Find vej

Stokkebjerg Skov ved Egebjerg i Odsherred. Der er ca. 12 km fra Nykøbing og ca. 30 km fra Holbæk via rute 21. Se hele ruten på Googlemaps. Der er P-plads i den sydlige del af skoven og for enden af Lommestensvej inde i skoven. Se P-pladserne på kortet.

Offentlig transport

Tag toget Holbæk-Nykøbing Sj. og stå af ved stationen i Vig. Herfra går bus 566 mod Nykøbing Sj. Stå af ved Gelstrupvej i Bråde. Herfra er der 1-2 km at gå til skoven.

Se også www.rejseplanen.dk.