Praktisk - Svanemosen, Hoppes og Fovslet Skov

Kort

Find vej

Svanemosen, Hoppes Skov og Fovslet Skov ligger 10 km sydvest for Kolding – midtvejs mellem landsbyerne Vonsild og Ødis. Få en oversigt over vandreruter, p-pladser, overnatningsmuligheder og meget andet på Ud i naturen.

Parkering

Svanemosen har to p-pladser. Den ene på adressen Svanemosevej 46, hvorfra et skilt viser vej ad en grusvej til p-pladsen. Der er også p-plads på adressen Tværford 15, fortsæt 100 m mod vest. Hvor vejen slår et sving nordpå, drejes i stedet ad grusvejen sydpå (ingen skiltning). Herfra er der en sti til bålhuset.

Hoppes Skov har tre p-pladser. Centralt er p-pladsen tæt på Tværford 15 (men lidt tættere på Ødisvej i Hoppeshuse).

Fovslet Skov har tre p-pladser. Fra nord er det på adressen Svanemosevej 22, hvorfra en grusvej fører ind i skoven (ingen skiltning). Fra syd er begge p-pladser på adressen Fovsletgårdsvej 3, hvor Fovslet Skovvej deler sig nordpå og vestpå ind i skoven.

Der må ikke køres på skovvejene. Se p-pladsernes placering på kortet i Miniguiden (se øverst). 

Offentlig transport

Lettest er det at benytte bus nr. 252 fra Kolding Busterminal mod Vamdrup. Stå af ved Hoppeshuse (Svanemosen) eller Fovslet (Fovslet Skov). Der er også muligt at benytte bus nr. 147 mod Vamdrup og stå af ved Hjarup, men det vil give en lidt længere vandretur på ca. 1,5 km til Fovslet Skov. Find præcis køreplan på Rejseplanen.

Handicapforhold

Svanemosen er ikke egnet for gangbesværede og kørestole. Til gengæld er Fovslet Skov ikke den store udfordring for kørestole under normale vejrforhold. Her er skovvejene brede, og det er et forholdsvis fladt område uden nævneværdige stigninger. 


Læs mere om Svanemosen, Hoppes og Fovslet Skov

Kort med seværdigheder Aktiviteter Dyr og planter Historie Praktisk