Praktisk - Ulkerup og Annebjerg Skov

Få et overblik over faciliteter og diverse ruter på udinaturen.dk

Toiletter

Der er toilet ved Barkladen i Annebjerg Skov.

Overnatning og bålpladser

Der er fri teltning i Annebjerg Skov. Ved Strandmarken, overfor Skaverupvej, er der bålplads.

Læs reglerne for fri teltning

Barkladen kan bookes til særlige arrangementer. Kontakt Naturstyrelsen Midtsjælland på mail Obfuscated Email

For handicappede

Skovvejene og P-pladserne er normalt så gode, at kørestolsbrugere og dårligt gående kan færdes på dem. I vinterhalvåret kan vejene dog være ufremkommelige pga. opblødte veje m.m.

Vis hensyn

Mange mennesker bruger naturen - og til vidt forskellige ting. Derfor er der lavet en række regler for brug af naturen. Reglerne er lavet, så turen ud i naturen bliver en god oplevelse for så mange som muligt.

Læs alle reglerne for færdsel i naturen

Find vej

Med bil

Ulkerup Overdrev og Ulkerup Skov: Ulkerup Skov ligger ca. 6 km syd for Nykøbing Sj. Der er flere muligheder for at parkere - se kortet. F.eks. P-plads og indkørsel ved Ulkerupvej/Egebjergvej øst for den gule skovridergård Mantzhøj.

Annebjerg Skov: Annebjerg Skov ligger ca. 3 km syd for Nykøbing Sj. Der er P-pladser både på vest-, øst- og sydsiden af skoven - se kortet. F.eks. P-plads i kanten af skoven ved Egebjergvej 172, som ligger midt i skoven på østsiden.

Offentlig transport

Fra Nykøbing Sj. går bus nr. 566 en gang i timen. Stå af ved Anneberg eller ved Strandhuse, der ligger imellem Annebjerg Skov og Ulkerup Skov. Kommer du fra København, kan du tage regionaltoget til Holbæk. Derfra kan du skifte til tog til Nykøbing Sjælland.

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk


Mere om Ulkerup og Annebjerg Skov:

Kort med seværdigheder Aktiviteter Dyr og planter Året rundt Historie