Personale

Centerleder Henrik Søfeldt Jørgensen

Centerleder

Henrik Søfeldt Jørgensen

E-mail: Obfuscated Email

 


Naturvejleder Stephan Springborg

Naturvejleder 

Stephan Springborg

E-mail: Obfuscated Email

 


Bo Bjerregaard

Skovløber Og naturvejleder

Bo Bjerregaard

E-mail: Obfuscated Email

 

Skovhjælperne

Skovhjælperne: Michal, Martin, Christian, Per, Luise, Jimmi, Bent-Jørgen, Sidse, Jørgen, Karina, Morten, Brian, Oskar, Morgan, Claus

Den 1. august 2005 startede der et samarbejde mellem Naturstyrelsen – Østsjælland og et alternativt dag-beskæftigelsestilbud for udviklingshæmmede - Skov, Natur og Friluft Værksted.

Arbejdsopgaverne for Skovhjælperne er meget varierede og foregår i og omkring Naturcentret. Her vil de kunne hjælpe og servicere dig så dit besøg i Vestskoven bliver så godt som muligt. Det kunne f.eks. være, fiskenet og forstørrelsesglas så du rigtigt kan gå på opdagelse i Vestskoven.

Det er også Skovhjælperne, der driver caféen i Naturcentret. Her vil der være en til at svare på spørgsmål og tilbyde noget at styrke sig på.

Har du brug for Skovhjælperne til noget specielt, er du velkommen til at kontakte Skov, Natur og Friluft Værkstedet via email: Obfuscated Email , og du er selvfølgelig velkommen til at læse mere om Skovhjælperne på www.snfv.dk


Kom med inspiration til nye ideer

Vi vil meget gerne havde inspiration til nye ideer til udstillingslokalet og undervisningsemner og -materialer. Skriv til os på e-mail (se ovenstående).

Undervisningsmateriale

Miljøstyrelsen har udgivet en række undervisningsmaterialer. De henvender sig til alle klassetrin, og de er gratis at downloade fra hjemmesiden.
Undervisningsmaterialer