Naturcenter Brokholm

Hvert år udbyder vi nye aktiviteter på naturskolen. 

Naturcenter Brokholm ligger i skønne omgivelser, kun et stenkast fra den genskabte Brokholm Sø og i gåafstand til Havbjerg Skov.

Naturcenter Brokholm benyttes gratis af skoler og institutioner i Skive Kommune. Foreninger og andre grupper kan leje Naturcentret, læs mere under booking og priser. Private personer er velkommen til at besøg centret, hvor der blandt andet er en udstilling om genskabelsen af Brokholm Sø.

I Havbjerg Skov (følg grusvejen overfor naturcentret) findes motionsbane og bålhytte, som alle er velkomne til at benytte. Ligeledes er der I Havbjerg Skov tre sheltere.

Adressen er: Naturcenter Brokholm, Vejsmarkvej 15, Roslev

Priser

Faciliteter

Naturcenter Brokholms historie

Stjerneobservatoriet på Naturcenter Brokholm

Praktiske oplysninger omkring brugen af Naturcenter Brokholm

Læs også folderen Naturcenter Brokholm 

Naturstyrelsen - Vestjylland tilbyder en lang række aktiviteter (se hvilke af folkeskolens fælles mål aktiviteterne dækker)

Booking af naturvejledning sker ved at udfylde blanketen "Ønske om Naturvejledning", som kan downloades nedenfor. Gem derefter blanketten på din computer (navngiv den først, evt. med skolens navn) og vedhæft derefter den udfyldte blanket i en mail til adressen: Obfuscated Email (forvent op til 10 dages behandlingstid i april-juni og august-oktober).

Ønske om Naturvejledning

 

Undervisningsmateriale

Miljøstyrelsen har udgivet en række undervisningsmaterialer. De henvender sig til alle klassetrin, og de er gratis at downloade fra hjemmesiden.
Undervisningsmaterialer

Bookingforespørgsler

Skemaet "Ønske om naturvejledning" sendes til

Naturstyrelsen Vestjylland

Kontor