Naturskolen i Rold Skov

Naturskolen Sdr. Lejehus

Naturskolen , Sdr. Lejehus, ligger i Rold Skov ved den Jyske Skovhave. Huset er den perfekte ramme for de mange forskellige aktiviteter der går herfra og ud i naturen. Det er en bevist strategi, at der normalt ikke er børn og unge inde i huset – men udenfor . Det er her naturen skal opleves og Naturstyrelsens ca. 20 km² af Rold Skov er således dagligt i brug.

Naturskolen i Rold Skov er et samarbejde mellem Rebild Kommune og Naturstyrelsen Himmerland. Rebild Kommune har ansat en naturvejleder til at forestå driften af Naturskolen og formidle den skønne natur, som kommunen er rig på - Natur styrelsen lægger arealer og bygninger til.

Rebild Kommune

Der er ikke mulighed for overnatning i selve Naturskolen . H er henvises der til Rebild Vandrehjem og til teltpladserne i Rold Skov, hvor Naturskolens telte benyttes.

På skovtur

Det er Rebild Kommunes dagpleje, daginstitutioner, folkeskoler og ældrecentre, der er Naturvejlederens første prioritet i arbejdet. Ture for alle andre, på Naturstyrelsen arealer, kan aftales, såfremt der er ledige tider i kalenderen .

Naturskolen i Rold Skov
v/naturvejleder Søren Risborg.
Møldrupvej 22 - 9520 Skørping.
Tlf.  99 88 77 57.
Mobiltlf.: 30 10 57 94.
mail: Obfuscated Email

Undervisningsmateriale

Miljøstyrelsen har udgivet en række undervisningsmaterialer. De henvender sig til alle klassetrin, og de er gratis at downloade fra hjemmesiden.
Undervisningsmaterialer