QR Spil på Avnø

På Avnø kan du både være aktiv og lære samtidig!

Kom ud og få pulsen op, eller spil spillet "Friluftsliv på Avnø"

Som noget nyt har vi udarbejdet en nyhed på Blå Rute, som får pulsen op. Her kommer i gennem syv poster med forskellige lege og opgaver, der fører jer rundt i Avnøs fantastiske natur. Samtidig skal i svarer på spørgsmål, som alle handler om fysisk aktivitet.

Indholdet er inspireret af lege fra Spejdernet.dk og Naturstyrelsens Fitnessøvelse

Se instruktionen til legen her.

I kan også vælge at spille spillet som handler om friluftsliv og dyr på Avnø, hvor i skal svarer på spørgsmål der handler om emnet. 

Blå rute er ca. 3,3 km lang og fører dig ud på den østlige del af Avnø, igennem Nokkeskoven og tilbage langs kysten. På ruten er der placeret røde stolper, hvorpå i finder de blå QR koder. Start med den første blå QR kode på bommen ved porten. 

Dyrelivet på Avnø

Vælger i den røde QR kode, vil i blive ført ud på Rød Rute på den vestlige del af Avnø. turen er her ca. 3,15 km lang. Lige som på Blå Rute er sidder der QR koder på røde stoplper langs ruten. Disse Qr koder indeholder en quiz med spørgsmål der handler om nogen af de dyr der bor på og ved Avnø. Start med den første røde QR kode på bommen ved porten.

Få pulsen ned på Avnø

Der ud over er der udvalgte steder opsat hvide QR koder på udvalgte steder. Disse steder er nøje udvalgt til at få pulsen ned og stresse af. Det er bla. ved vores dejlige shelterplads, udsigtsbænkene og ved fugleskjulet. 

Indholdet til afstressning i de hvide QR koder, er udformet med inspiration og tilladelse fra Svend Trier, Quantum Seminars og Odense Kommune. 

Start med den første hvide QR kode på bommen ved porten.

Bliv klog på planeterne

Sidst men ikke mindst kan i stadigvæk følge Planetstien ned mod kysten, hvor i starter med at scanne den hvide QR kode på tavlen, ved porten og derefter på skiltene langs stien ned til kysten. 

Alle spillene er baseret på QR-koder opsat på bom og højskiltet ved udgangen til området på Avnø, samt på de røde pæle langs stien, på de to ruter. QR koderne skal du scanne med en smartphone.

 

Få pulsen op eller quiz om Friluftsliv på Avnø

Quiz om dyrelivet på Avnø

Få pulsen ned eller quiz om planeterne