Mød medarbejderne

En naturcenterleder og en medhjælp er den faste stab

Nyt ansigt - samme naturglæde

Mit navn er Tania Lundberg Lykkegaard og jeg er ny leder på Avnø Naturcenter.

Jeg er uddannet naturvejleder og biolog med speciale i formidling. Min største glæde og inspirationskilde er at fange børn og voksnes interesse, så de undres og fascineres over naturens vidunderlige verden, præcis som jeg selv. Jeg glæder mig til at formidle om Avnøs fantastiske natur og til at fortsætte det gode stykke arbejde naturcentret står for, samt byde nye som gamle bruger velkommen udenfor til brede vidder og højt til loftet.

 

Avnøs mest ordentlige medarbejder

Mit navn er Pia I.T. Jakobsen og jeg er kombineret pedel og naturvejleder på Avnø Naturcenter.

Siden min start på Avnø d. 15. marts 2016 har jeg været solgt til brede vidder og højt til loftet! Jeg elsker at få ”klaveret til at spille” og mine forskelligartede arbejdsopgaver, som spænder fra alt i mellem at gøre rent og formidle! Jeg sætter en stor ære i at give vores besøgende det bedst mulige ophold, på alle måder.

Jeg brænder for at undersøge naturens finurligheder – at gå på opdagelse sammen både børn og voksne. Her under har jeg et stort ønske om at sige ”velkommen ind i ud – kom og oplev naturen” if. til det friluftliv, fysiske aktivitet og den ro som naturen byder på, med al den hensynstagen dette må befordre.

I min fritid er jeg familiemenneske med stort F! Desuden holder jeg at være fysisk aktiv i naturen, vinterbade, ro kajak og dyrke min have. 

 

Naturvejleder Tania Lundberg Lykkegaard

Pia I.T. Jakobsen

Naturvejleder Pia I.T. Jakobsen