Naturcenter Koutrupgård

Naturcenter Koutrupgård, der hører under Naturstyrelsen Trekantsområdet, er indrettet på den tidligere hærvejskro, Koutrupgård, der ligger umiddelbart nord for Gudenåens- og Skjernåens Kilder og tæt ved Rørbæk Sø og Tinnet Krat. Rundt om Koutrupgård er der fredet godt 2100ha, hvoraf ca. 400ha er i statsejet, og udlagt et stort sammenhængende net af naturstier med tilhørende p-pladser og opholdsarealer.

I samarbejde med Billund-, Hedensted- og Vejle kommuner driver Naturstyrelsen Trekantsområdet en naturskole på Koutrupgård, der servicerer kommunernes skoler. På Koutrupgård er der endvidere tjenestebolig, p-plads, offentlige toiletter, primitiv overnatningsplads, lejrplads med shelters samt en bål- og aktivitetsplads.

Her kan du læse om:

Naturskolen på Koutrupgård

Hvem kan bruge naturskolen?

Aktiviteter 

Nyhedsbrev vinter 2018

Nyhedsbrev sommer 2017

Nyhedsbrev vinter 2017

Nyhedsbrev Koutrupgård efterår 2016

Nyhedsbrev Koutrupgård forår 2016

Nyhedsbrev vinter 2016

Lejrplads, bål- og aktivitetsplads samt naturskolen kan kun bruges efter aftale. Se booking

Hent, udfyld og mail et besøgsaftaleskema til  – så hører I fra os, så snart vi har undersøgt, om vi kan imødekomme jeres ønsker.

Hent Besøgsaftaleskema

Adressen er Koutrupgård, Koutrupvej 17, Hammer, 7160 Tørring.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:

 

 

 

 

Undervisningsmaterialer

Naturstyrelsen udgiver undervisningsmaterialer
Miljøstyrelsen har udgivet en række undervisningsmaterialer. De henvender sig til alle klassetrin, og de er gratis at downloade fra hjemmesiden.
Undervisningsmaterialer

Økobaser og naturbaser

Økobaser / Naturbaser er et sted i skoven, med eller uden bygning. Der er et depot med udstyr samt en bål- og en lejrplads. Økobaser / Naturbaser drives altid i samarbejde med en eller flere kommuner.

Bookingforespørgsler

Download besøgsaftaleskemaet, og sende det til:

Naturstyrelsen Trekantsområdet

Kontaktes på: