Shelters og rytterfaciliteter


Shelters

Har du lyst til at overnatte på stedet, kan du booke én af de fem shelters. Shelterne er inspireret af de gamle spændhuse, som tidligere blev brugt som udhuse ved alle hedegårdene. I shelteren kan en del af gulvet hæves op, så man har en indendørs spiseplads.

Der er tre shelterpladser med tilsammen fem shelters. Hver shelter har plads til 5-6 personer. Ved hver shelterplads er der en bålplads med grillrist. Der er adgang til vand og brænde. Tag kun den mængde, du har brug for.

Det er gratis at overnatte i shelterne, men hvis du vil sikre dig en plads,  skal du booke på forhånd. Du kan booke shelterne via www.udinaturen.dk 

 

Hver af de tre shelterpladser bookes enkeltvist - dvs. at du kan booke:

shelter 1 og/eller

shelter 2+3 og/eller

shelter 4+5 

 

Rytterfaciliteter

Ved Kirstinelyst er der også rytterfaciliteter med en hestefold, tøjrebom og adgang til vand.
Disse faciliteter skal ikke bookes.

Fra Kirstinelyst kan det anbefales at besøge Frederikshåb Skovturs-Trecbane, der ligger i Frederikshåb Plantage. Banen er en træningsbane for ryttere og heste, og medmindre I er mere end 12 ryttere/heste, skal banen ikke bookes på forhånd. Læs mere om Frederikshåb Skovturs-Trecbane.

Undervisningsmateriale

Miljøstyrelsen har udgivet en række undervisningsmaterialer. De henvender sig til alle klassetrin, og de er gratis at downloade fra hjemmesiden.
Undervisningsmaterialer