Igen: De Sorte Spejdere ”driller” Naturstyrelsen

20-11-2008

Så har de to værter fra DR P3-programmet De Sorte Spejdere, Anders Lund Madsen og Anders Breinholt, igen taget Naturstyrelsen under kærlig behandling

Så har de to værter fra DR P3-programmet De Sorte Spejdere, Anders Lund Madsen og Anders Breinholt, igen laves fis med en af Naturstyrelsens naturvejledere.

Denne gang har spejderdrengene drevet gæk med naturvejleder Conny Ogareck Bak fra Naturstyrelsens lokale enhed på Bornholm, da de skulle jage såkaldte bækalfer i det bornholmske naturområde Almindingen.

Du kan høre det ved at gå ind her

På programmets hjemmeside vælter det ind med respons og kommentarer om Conny Ogareck Bak. F.eks. skriver en lytter ved navn Torben:

”Hun er vist det man på fagsprog kan definere som roterende fis i skov- og naturstyrelsen-kasketten….”

Tidligere har naturvejleder Jan Kjærgaard fra Naturstyrelsen lokale enhed i Søhøjlandet, som også er blevet parodieret i DR2-programmet Angora by Night, fået kærligheden at føle af de to populære radioværter.

Spørgsmålet er nu, hvordan Naturstyrelsens topledelse vil reagere på denne grelle mobning af medarbejderne?

”Det er klart, at vi nu vil henvende os til DR med en klage! Nej, vi tager det naturligvis kun som en æressag, at der bliver lavet fis med os. Og jeg ved, at medarbejderne synes, det er sjovt. Vi er kun glade for at kunne fortælle om naturen til så mange muligt, da vi som virksomhed henvender os til hele Danmarks befolkning. Derfor er vi også glade for igen at have været med i de Sorte Spejdere”, siger Naturstyrelsens direktør, Hans Henrik Christensen.