Bestyrelsen for Nationalpark Thy er nu på plads

27-10-2008

Med udpegningen af medlemmerne til bestyrelsen, har miljøminister Troels Lund Poulsen lagt op til en lokalt bredt forankret sammensætning med balance mellem de forskellige interesser.

Miljøministeren har sammen med forligspartierne bag nationalparkloven besluttet hvilke myndigheder og organisationer, der skal være medlemmer af bestyrelsen i Nationalpark Thy. Beslutningen er truffet på baggrund af de høringssvar, som er kommet om Nationalpark Thy. Med udpegningen af medlemmerne til bestyrelsen, har miljøminister Troels Lund Poulsen lagt op til en lokalt bredt forankret sammensætning med balance mellem de forskellige interesser.

Mange har ønsket at komme med i bestyrelsen, og det kan jeg godt forstå – det bliver et spændende arbejde. Jeg har med opbakning fra forligspartierne valgt at sammensætte en bestyrelse, som kan varetage områdets interesser. Jeg synes, det er vigtigt, at der er en balance mellem benyttere og beskyttere i nationalparken, og det mener jeg, at bestyrelsens sammensætning afspejler ,” siger Troels Lund Poulsen.

Læs mere på: