Seminar om certificeret træ: Skærpede anbefalinger for offentligt indkøb af træ – hvad betyder det i praksis?

05-09-2008

Seminariet henvender sig især til offentlige indkøbere, byggeansvarlige m.fl. både i staten, regionerne og kommunerne samt brancheaktører, der vil ruste sig til stigende krav på området.

Miljøministeriet har strammet kursen i sine anbefalinger til offentligt indkøb af træ, og det forventes, at fremtidens leverandører i stigende grad vil blive stillet overfor krav om dokumenterbart lovligt og bæredygtigt produceret træ.

Nøglen til nem og klar dokumentation er certificering, og Ministeriet er på vej med ny og opdateret vejledning, der skal gøre det lettere for både indkøbere og leverandører at leve op til de nye krav i praksis, primært gennem certificering.

For bl.a. at fortælle om de nye anbefalinger inviterer ministeriet til et åbent seminar den 8. oktober kl. 9-17 i Dansk Design Center i København, hvor miljøminister Troels Lund Poulsen er hovedtaler.

Seminariet henvender sig især til offentlige indkøbere, byggeansvarlige m.fl.  både i staten, regionerne og kommunerne samt brancheaktører, der vil ruste sig til stigende krav på området.

På seminariet vil både leverandører og indkøbere få et indblik i de muligheder og udfordringer der følger med de nye anbefalinger. Derudover vil alle få mulighed for at diskutere det første udkastet til Miljøministeriets nye kommende vejledning for indkøb af lovligt og bæredygtigt træ.

Se mere i:

Seminariet er gratis og der bydes på en let frokost.

Der er et begrænset antal pladser og derfor sker tildelingen efter ’først til mølle’ princippet. Tilmelding sker til Naturstyrelsen, fuldmægtig Jonas Fredsted Villadsen på mail

Tilmeldingsfrist onsdag den 1. oktober 2008