Skovens dag i Nordsjælland

30-04-2009

For 15. gang byder de danske skove velkommen til Skovens Dag. Det er dagen, hvor de danske skovejere slår dørene helt op – og byder alle velkommen med aktiviteter, mad og oplevelser i det grønne. Det er både for voksne og børn.

Søndag d. 3. maj kl. 10 - 15
Skovens Dag – Skovens klima
Der vil være fuld gang i Skovens Dag i anledning af årets tema Klima. Formanden for Regeringens Klimakommission og klimaforsker Katherine Richardson, professor på Københavns Universitet, holder et oplæg, om det vi ved – og ikke ved – om klimaforandringer, hvordan bruges brænde CO2 rigtigst, hvad vil der ske med vildtet, fugle og andre dyr og planter, når temperaturen stiger?
Vær med til at gøre noget selv, sorter dit affald, spis sæsonrigtigt, tag cyklen frem og plant træer. du kan også opleve den canadiske verdensmester i masteklatring på 60 fod/ca. 19 m , Wade Steward, og få en prøve på nogle af disciplinerne indenfor DM i skovhugning. Alt sammen ved Skovskolen, Nødebovej 77A, 3480 Fredensborg. Arrangeret af Skov- og Naturstyrelsen, Nordsjælland og Skov- & Landskab

Program for Skovens Dag 2009

Masterklatring. Foto: Anne Johannisson