Virksomhedsstafetten 2009 med Gang i Fredensborg

24-08-2009

Sammen med kommunernes erhvervsforeninger, opfordrer Gang i Fredensborg kommunens virksomheder til at deltage i partnerskabets aktivitetstilbud.

Sammen med kommunens erhvervsforeninger, opfordrer Gang i Fredensborg kommunens virksomheder til at deltage i partnerskabets aktivitetstilbud henover efteråret.

Der er to tilbud:

En virksomhedsstafet , hvor det handler om at finde den bedste idé til motion på arbejdspladsen, og et mountainbikekursus hvor man ved at oprette et træningshold får uddannet en holdkaptajn.

Som virksomhed har man mulighed for at deltage i begge tilbud, og begge tilbud er gratis.

Foto: Uge-nyt

Besøg af Sundhedsbussen og mulighed for at låne cykler:

Udover et opstartsbesøg af vore bevægelseskonsulenter, får deltagerne i virksomhedsstafetten, som noget nyt, tilbud om et besøg af Sundhedsbussen for et sundhedstjek af de ansatte, mens der i forbindelse med mountainbikekurset er mulighed for at låne cykler til deltagerne. Også dette er gratis for virksomhederne.

Virksomhedsstafetten vil, ligesom sidste gang, foregå i samarbejde med lokalavisen Uge-Nyt, som præsenterer nogle af de deltagende virksomheder og deres indsats i stafetten.

Formålet både med stafetten og mountainbiketilbuddet er at sætte fokus på vigtigheden af virksomhedernes indsats, når det gælder forebyggende sundhedstiltag, og at give inspiration til aktiviteter og rutiner, som fører til øget bevægelse og motion på arbejdspladsen.

Fysisk aktivitet på arbejdspladsen skaber større trivsel og et bedre arbejdsmiljø. Det giver færre sygedage og forebygger eventuelle arbejdsskader. Desuden kan fælles motion på arbejdspladsen medvirke til øget netværksdannelse på tværs af organisationens afdelinger. Hent evt. idékataloget med idéer til motion på arbejdspladsen her .

Foto: Gang i Fredensborg

Det bliver sjovt, så grib chancen mens den er der, og I er på vej mod en sundere arbejdsplads!

Tilmelding inden den 1. september

Tilmelding for begge aktiviteter skal ske inden tirsdag den 1. september til Gang i Fredensborg på tlf. 72 56 25 66 eller mail: , her  får I også yderligere oplysninger, hvis I har behov for det. Tilmeldingsblanket til MTB-dyst kan hentes her .