Godt Nytår 2010 fra Skov- og Naturstyrelsen, Trekantsområdet og Driftsregion Syd

22-12-2009

Benyt feriedagene til at gå en tur i de smukke statsskove - og evt. på løjperne i Gødding Skov og i Frederikshåb plantage

Fra den 23.december 2009 og indtil 4.januar 2010 er kontoret i Randbøl lukket ligesom Skov- og Naturstyrelsens øvrige enheder, så personalet kan afvikle jule-og nytårsferie med deres familie i videst muligt omfang.

Skulle du få brug for at kontakte os til løsning af et akut problem eller i forbindelse med observationer på Skov- og Naturstyrelsens arealer, så prøv følgende muligheder:

- skriv en mail til Obfuscated Email , som dagligt vil holde øje med, om det er en sag vi kan løse i den periode, hvor kontoret er lukket

- ring til enhedens hovedtelefonnummer 75 88 31 99, hvor der dels gives oplysninger, dels er mulighed for at indtale en besked. Telefonsvareren aflyttes dog ikke dagligt.

- se på enhedens hjemmeside www.skovognatur.dk/lokalt/trekantsomraadet hvor der er navn, mailadresse og mobiltelefonnummer for en stor del af personalet. Om muligt vil vi forsøge at løse akutte problemer.

Men ellers håber vi, at du især vil bruge skovene til en sund skitur-eller kælketur, en travetur eller en løbetur, alt efter vejr og lyst!

Vi ønsker fra enheden et godt nytår til alle samarbejdspartnere og alle brugere af vore smukke arealer.

Med venlig hilsen

Ole Livbjerg Klitgaard

skovrider

Skov- og Naturstyrelsen, Trekantsområdet og Driftsregionen

mobil 20 46 48 98

Kæltringhøj i Gødding skov. Natur, kultur og friluftsliv!

Præparering af skiløjper, Gødding skov, december 2009

Juleidyllen sænker sig om skovridergården Gjøddinggaard, Randbøl, december 2009

Fotos: Thomas Claudi Westh og Norman Schaller. Skov- og Naturstyrelsen – Trekantsområdet