Miljøministeren inviterer til debat om naturkanonen

14-02-2009

Miljøminister Troels Lund Poulsen inviterer til en debat om mulige kandidater til naturkanonen, som skal skrives i 2009. Søndag d. 15. februar får du mulighed for at møde ministeren i Fosdalen og Råbjerg mile.

Miljøminister Troels Lund Poulsen inviterer til en debat om mulige kandidater til naturkanonen, som skal skrives i 2009. Søndag d. 15. februar får du mulighed for at møde ministeren ved følgende to arrangementer:

Råbjerg mile i Nordjylland

Kom med på en gåtur for hele familien gennem Bunken Klitplantage til Råbjerg Mile, der blandt andet byder på udsigter over vinterlandskabet. Undervejs i læ af plantagen vil der være bål. Naturstyrelsen, Vendsyssel byder på varme drikke, kanon-pandekager og lægger op til snak om Vendsyssels naturperler og mulige kandidater til den kommende naturkanon. Ved bålet er der mulighed for, at turdeltagerne kan komme med forslag til naturkanonen og for at få en snak med miljøministeren.

Arrangementet løber fra kl. 10.00 - 12.00 og mødestedet er ved P-pladsen i Råbjerg mile.

Fosdalen og Lien i Hanherred

Fosdalen og Lien byder på en alsidig gåtur, hvor du får mulighed for at opleve den flotte natur, hvor tæt skov veksler med flotte udsigter over åbne vidder. Efter turen er der bål og Naturstyrelsen, Thy serverer varme drikke i naturcentrets bålhytte. De fremmødte kan stille forslag til naturkanonen med efterfølgende lodtrækning om bogpræmier samt få mulighed for at møde miljøministeren.

Arrangementet finder sted fra kl. 13.30 - 15.30 ved Naturcenter Fosdalen.