Køb ikke deres liv

23-01-2009

Naturstyrelsens CITES-afdeling, der arbejder med truede dyr omfattet af Washingtonkonventionen/CITES, deltager i weekenden d. 23-25 januar på rejsemessen Ferie 09 i Bellacentret i København. Ofte ved folk ikke, at de genstande, som de tager med hjem fra eksotiske lande, stammer fra et truet dyr, og at de ved at købe disse genstande er med til at udrydde truede arter.

Naturstyrelsens CITES-afdeling, der arbejder med truede dyr omfattet af Washingtonkonventionen/CITES, deltager i weekenden d. 23-25 januar på rejsemessen Ferie 09 i Bellacentret i København.

Ofte ved folk ikke, at de genstande, som de tager med hjem fra eksotiske lande, stammer fra et truet dyr, og at de ved at købe disse genstande er med til at udrydde truede arter. Naturstyrelsen er derfor repræsenteret på messen for at gøre opmærksom på problemet.

På styrelsens stand, som har nummer C1-63, udstilles konfiskerede, ulovlige souvenirs, og du kan her få oplysninger om reglerne for handel med truede dyr og planter omfattet af Washingtonkonventionen/CITES.