Sønderjylland: Sten-bingo på stranden

31-07-2009

Haderslev Kommune har i samarbejde med Skov- og Naturstyrelsen – Sønderjylland lagt op til leg og sjov i det fri denne sommer. På Halk Strand kan børn i deres ferie for eksempel være med til at spille stenbingo.

Skov- og Naturstyrelsen – Sønderjylland byder nu - i samarbejde med Haderslev Kommune - op til leg og sjov i det fri denne sommer. På Halk Strand kan børn i deres ferie for eksempel være med til at spille stenbingo.

”Stenbingo er en rigtig god sommeraktivitet for både børn og voksne. De lærer de forskellige sten på stranden at kende samtidig med, at de rører sig og har det sjovt”, fortæller naturvejleder fra Skov- og Naturstyrelsen – Sønderjylland, Gitte Andersen, der står for at afholde arrangementet.

Arrangementet holdes fredag den 21. august – fra kl. 14.00-16.00.

Arrangementet er gratis, men det kræver dog tilmelding til Gitte Andersen på eller 20 98 35 54 senest dagen før arrangementet.

”Der er jo ikke så mange gratis glæder her i sommeren, derfor håber vi, at dette tilbud vil kunne tiltrække mange børn, der bor eller er på ferie i området”, siger Gitte Andersen.