Skov- og Naturstyrelsen er aktive på DGI's landsstævne

01-07-2009

Skov- og Naturstyrelsen er i år med på DGI’s landsstævne, hvor styrelsen vil sætte fokus på natur og sundhed. Besøg styrelsens stand, hvor du kan få information om mulighederne for motion og sundhed i naturen eller tag med på en af de planlagte ture i området.

Multisti Skov- og Naturstyrelsen er i år med på DGI’s landsstævne, hvor styrelsen vil sætte fokus på natur og sundhed. Besøg styrelsens stand, hvor du kan få information om mulighederne for motion og sundhed i naturen eller tag med på en af de planlagte ture i området.

”Vi ynder at kalde naturen for Danmarks største fitnesscenter – og da Skov- og Naturstyrelsen ejer naturarealer overalt i Danmark, er det oplagt, at vi er til stede og fortæller om mulighederne for aktiviteter i vore skove”, udtaler skovfoged Kjeld Jensen fra Skov- og Naturstyrelsen – Vestsjælland.

Landsstævnet afvikles i dagene 2 – 5 juli i Holbæk og byder bl.a. på åbne workshops, opvisninger, kampe, festlige shows og smagsprøver på nye tendenser i idræt. Der forventes mere end 21.000 deltagere.

Få inspiration til aktiviteter op oplevelser i naturen:

Skov- og Naturstyrelsen er arrangør af og deltager i en række landsdækkende sundheds- og motionsarrangementer samt laver faciliteter til de motionsudøvende i statens skove. Læs om nogle af arrangementerne og faciliteterne her: