Monkey Sunday - en sjov dag i skoven

17-06-2009

Med tømmerflåde på tværs af Lillesø. Foto: Rune Hauskov Kristiansen Ca. 200 mennesker tog udfordringen op i søndag den 14 juni da Skov- og Naturstyrelsen – Søhøjlandet holdt Monkey Sunday ved Lillesø i Silkeborg Nordskov.

Vejret var med os og der var gang i den lige fra start til slut. Der blev sejlet tømmerflåde, vadet over gyngenede bundløse sumpe, klatret til tops i høje træer, faret vild i skovtykninger og balanceret over krokodillefyldte floder, for endelig at restituere sig ved bålet med snobrød, pølser og vand.

Træklatring for de seje. Foto: Rune Hauskov Kristiansen Monkey Sunday var en del af et landsdækkende arrangement, og selvom målgruppen var teenagere var der ikke tvivl om, at det også appellerede både til mindre børn og voksne. Alle var naturligvis velkommen.

Det blev en dag fuld af skæg og leg i skoven, og selvom der her og der blev en våd sok eller bagdel, var det tydeligt at folk havde det sjovt og nød opholdet.

De fleste af deltagerne havde haft en rigtig god dag, hvad der også tydeligvis fremgik af at dd vi skulle til at pakke sammen var der flere der valgte at blive i skoven og lave aftensmad og nyde naturen og stilheden omkring bålet ved søens bredder.

Bålpladsen. Foto: Rune Hauskov Kristiansen