Højt humør til Monkey Sunday i Tvorup

15-06-2009

70 børn og voksne deltog i arrangementet i Tvorup

Ca. 50 børn og 20 voksne deltog aktivt i Monkey Sunday i Tvorup klitplantage.

Derudover  trak arrangementet en del tilskuere til;  hundeluftere og andre som lige skulle se, hvad det var for nogle abekattestreger, som foregik der.

"Vejret var med os og der var god stemning hele dagen", fortæller skovløber og naturvejleder Tonny Toftdal som sammen med tre andre medarbejdere fra Naturstyrelsen – Thy havde planlagt dagen.

"Mange ville prøve aktiviteterne flere gange og enkelte voksne skulle da også lige prøve, om de kunne måle sig med børnene, så vi har haft alle aldersgrupper fra 8 til 45 år igennem aktiviteterne", siger Tonny.

"Vi kunne helt klart fornemme, at der er interesse for at gentage et arrangement som dette, så det vil vi tage med i vores planlægning", slutter Tonny.

"Hallo, er der flere derinde?"  Vi er næsten sikre på, at det fleste kom ud igen!

"Næste gang Naturstyrelsen har en landsdækkende event er den 30. august. Dér hedder arrangementet "Skoven er for alle " og vi sætter fokus på de faciliteter vi har lavet for at f.eks kørestolsbrugere nemmere kan komme få nogle naturoplevelser. Hos os i Thy bliver det i Tved plantage ved Bagsø, men mere om det senere," fortæller Thorbjørn Nørgård, der har ansvaret for de landsdækkende events på Naturstyrelsen – Thy.