Nissejagt i juleskoven

17-11-2009

Så sker der igen noget ude i skoven - julen og nisserne nærmer sig

Tid:
Kl. 12:00- kl. 16:00

Mødested:
Shelter v/Rundemose. P-plads v/Bastemose, Segenvej
Følg skiltene fra P-pladsen til Rundemose

Bål i skoven - Foto: Conny Ogareck Skovhjælperne tænder et knitrende og varmende bål ved shelterne ved Rundemose, og hele familien inviteres ud i Almindingen, hvor der er mulighed for at samle gran og andet materiale til julens dekorationer og opleve skoven i vinterdragt.

Naturvejlederne er klar derude med råd og vejledning om, hvad I må samle i skoven, og hvad I ellers kan opleve derude af spændende ting på denne årstid.

Klokken 13.00 kan I deltage i:

Nissejagt for hele familien


Nissen har været her - Foto: Conny Ogareck Nej nej, vi skal ikke ud og skyde nisser, men vi skal derimod lære at passe på nisserne derude, for når bregnerne visner, bliver nogle af nisserne ude i kulden for at passe på skoven, mens andre nisser flytter ind i folks huse, men hvorfor er det sådan?

Hvad er nisser egentlig for nogle væsener, hvor bor de, hvordan ser de ud, og hvorfor er det så vigtigt at huske smørklatten på deres risengrød?

Dette og meget mere vil I få svar på,  mens vi sammen går en lille tur i skoven, men bagefter skal I ud på egen hånd og finde nissespor i skoven for at bestå nissejagt-prøven og blive naturens hjælpe-nisser.

Arrangementet er gratis!

Vel mødt!

Kontaktperson:
Jesper Kaufmann,

Læs mere om det landsdækkende julearrangement på skovognatur.dk