Tag på en naturkanon tur i efterårsferien

10-10-2009

Mangler du ideer til naturoplevelser i efterårsferien, så grib Danmarks nye Naturkanon og lad dig inspirere. Farvestrålende billeder og korte forklarende tekster beskriver bl.a. de 24 kanoniserede naturormåder, som naturkanon-udvalget har valgt som Danmarks vigtigste. Bl.a Rubjerg knude i Skagen i nord til Saltholm på Amager i øst.

Mangler du ideer til naturoplevelser i efterårsferien, så grib Danmarks nye Naturkanon og lad dig inspirere. Farvestrålende billeder og korte forklarende tekster beskriver bl.a. de 24 kanoniserede naturormåder, som naturkanon-udvalget har valgt som Danmarks vigtigste. Bl.a. Rubjerg knude i Skagen i nord til Saltholm på Amager i øst. Beskrivelserne kan findes på naturkanonens hjemmeside.

Naturkanonen indeholder i alt 216 eksempler på dansk natur med alt lige fra sne og plettet gøgeurt til blomkålssvamp og sanglærken. Også mere overset natur som blæretang og søsalat kan findes på naturkanonens menukort.

Så grib frakke og støvler og tag en tur i fri med ungerne, den øvrige familie eller vennerne og få en god og spændende oplevelse i ferien.

Efterårsferie i skoven. Foto: Colourbox