Fit for figth i efterårsferien

14-10-2009

Kunne I også tænke jer at bruge lidt af jeres kartoffelferie på at blive fit for fight og motionere under åben himmel? Så har Skov- og Naturstyrelsen - Storstrøm netop etableret fire naturfitnessbaner.

Naturfitness
Så er vi trådt ind i årets efterårsferie, eller kartoffelferie som det hed i gamle dage. Den gang brugte børn og voksne dagene med krumbøjet ryg i kartoffelmarkerne. De fik sorte negle og ondt i lænden, men de fik også en ordentlig omgang motion.

Kunne I også tænke jer at bruge lidt af jeres kartoffelferie på at blive fit for fight og motionere under åben himmel? Så har Skov- og Naturstyrelsen – Storstrøm et rigtig godt tilbud til jer.

Vi har netop etableret fire naturfitness-baner rundt omkring på Sydsjælland, Møn og Falster. Naturfitnesskonceptet indbyder alle til at træne balance, styrke og kondition i Danmarks største fitnesscenter – Naturen.

Det er meget simpelt, materialerne, der bruges til redskaberne er alle fundet i den omkringliggende skov og når pulsen skal op, så er det bare i gang med at springe over grøfter eller løbe i terrænet.” Fortæller Natur- og sundhedskoordinator Mette Millner fra Skov- og Naturstyrelsen – Storstrøm.

Se vejledningerne til vores fire naturfitnessbaner her:

Bakkely Skov v. Vemmelev

Faksinge Skov v. Præstø

Havrelukke på Møn

Sdr. Kohave v. Nykøbing F

I kan også lave jeres egen naturfitnessbane, få inspiration til det i Naturfitness-kataloget, det kan findes her .