Strandlegeplads indvies i Hornbæk

02-04-2010

På Østre Strand i kanten af Hornbæk Havn ligger Hornbæks nye Strandlegeplads

Kom og vær med til at indvie Hornbæks nye attraktion: Strandlegepladsen

Det sker onsdag d. 28. april mellem klokken 10 og 12

Strandlegepladsen set fra SV

  • Programmet byder på velkomst ved legepladsens ildsjæl Lise Bertram
  • Naturstyrelsen byder som grundejer velkommen til store og små
  • Det lokale band Sandormene spiller op til sangleg og børnebal
  • Der bydes - i børnehøjde - på lidt godt at drikke og spise

Hvis du ikke lige ved, hvor du skal finde Strandlegepladsen henne, så se på kortet her .

nu falder jeg da vist af pinden

Du kan klatre, gå balancegang på skibsbroerne, gynge, bygge sandslotte, løse sjove opgaver, lege kaptajn på eget skib, og bruge din fantasi som du lyster.

Vi regner med at både småbørnsfamilier, børnehavebørn og skoleunger fra de mindre klasser vil have glæde af dette spændende sted, da det især er disse aldersgrupper, som pladsen er indrettet til.

Men der er også en mindre grillplads med borde og bænke, sådan at der er mulighed for at man kan slå sig ned og slappe af med lidt at spise og drikke uanset om man er stor eller lille.

Der vil være mulighed for at deltage i en række sommeraktiviteter - hvad der allerede er planlagt kan du se på denne aktivitetsplan for den kommende sommer. Og som du kan se, er der også mulighed for at blive lidt klogere på, hvad der rører sig i naturen på stranden og i vandet.

gyngegang

Dette projekt bygger på et fornemt samarbejde mellem mange aktører. I spidsen for projektet er idémageren fra Hornbæk Handelsstandsforening, Lise Bertram og som grundejer spiller Naturstyrelsen også en fremtrædende rolle. Partnerskabet omkring etableringen af Strandlegepladsen omfatter tillige Hornbæk Havn, Hornbæk Turistforening, Hornbæk Lokalt Samvirke og endelig Helsingør Kommune, der vil stå for pladsens vedligeholdelse og renholdelse. Endelig ville projektet ikke være blevet gennemført, hvis ikke det havde modtaget økonomiske tilskud fra Nordea, Lokale- og Anlægsfonden, Danske Bank, Vækst og Viden og Puljen til lokale Grønne Partnerskaber. Mange gode kræfter har således samarbejdet om at få realiseret denne ganske enestående placerede Strandlegeplads.

skib ohøj medens pladsen blev opført

Vi håber, at der er mange, der vil blive vilde med denne nye Strandlegeplads, og forhåndsinteressen tyder nu helt sikkert på, at den vil blive til glæde for mange lokale, og når tilstrømningen søværts fra viser sig i de kommende måneder, vil der sikkert også være mange udensogns fra, der kan glæde sig over dette nære tilbud tæt ved havnekajerne. Se en samlet præsentation af Strandlegepladsen i denne lille flyer .

Vil du vide mere kan du også blive ven med Strandlegepladsen på facebookadressen "Vild med Strandlegepladsen". Og måske er du også til krabbefiskeri eller andet fiskeri, og så vil du nok være at finde på den nærliggende tømmerflåde.

tømmerflådefiskeri

VEL MØDT TIL INDVIELSEN - til et par fornøjelige timer.