Indvielse af ny motions - og legesti ved Slettestrand

19-05-2010

På fredag den 21.5. holder vi indvielsesfest på den nye motions- og legesti i Svinkløv klitplantage ved Slettestrand.

se indbydelsen her

Stien er et resultat af et såkaldt Lokalt Grønt Partnerskab hvor gode lokale kræfter er gået sammen med os om at etablere en kombineret motions- og legesti i et skovområde tæt ved Slettestrand.

Stien er et tilbud til alle lokale som turister om at motionere og lege i naturen. Med sin placering tæt på Slettestrand er det let at komme til og fra stien.

Skulle man få lyst til at komme længere ind i skoven, kan man vælge at springe på mountainbikestien eller en af de mange vandreruter som begynder i området.

Halvdelen af stien er anlagt i et ryddet skovområde, men allerede til efteråret forventer vi at tilplante med mere interesante træarter end mørk gran.  Så om få år vil området være en flot, lysåben ege,fyrre og birkeskov, hvilket blot vil gøre stien endnu mere attraktiv.

Lokale Grønne Partnerskaber går kort fortalt ud på, at lokale borgere, foreninger m.m. sammen får en ide som de søger financiering til fra interesserede bidragydere.

Hvis det lykkes at skaffe financiering til halvdelen af udgifterne, har Naturstyrelsen haft en central pulje til at støtte op til de resterende 50 % af udgifterne .

I det konkrete tilfælde er det lykkedes og resultatet kan du selv komme at se på fredag kl 1000.

Tak til alle bidragydere og samarbejdspartnere for at dette fine projekt er blevet til noget.

Listen af bidragyderes kan du se på infoskiltet.

se oversigtskort og infoskilt her

Velkommen til alle!