Sund i Naturen - på cykeltur!

25-03-2010

Træd op på cyklen og ud i naturen med GiF

cykelhjelme klæder cyklister

Sund i Naturen – Træd op på cyklen og ud i naturen!

Naturstyrelsen, Øresund tilbyder i et samarbejde med Fredensborg Kommune (som vi kalder " Gang i Fredensborg ") 6 cykelture i april måned. Tilbuddet er et kombineret motions- og naturtilbud.

Hver onsdag kl. 17-18.30 – første gang d. 14. april - afvikles to cykelture fra henholdsvis Nivå og Fredensborg. En motionsvejleder og en naturvejleder vil på skift lede turen fra henholdsvis Nivå og Fredensborg. Vi opfordrer dig til, at du møder op det samme sted hver gang, for så vil du få sundhed og naturoplevelse kombineret på bedste måde . De to mødesteder er:

• Nivå Bibliotek, Nivå Center 30, 2990 Nivå
• Fredensborg Bio, Jernbanegade 4, 3480 Fredensborg

cykelpiger og forår hører sammen

På turene med motionsvejlederen vil fokus være på, hvorledes du får rørt din muskulatur, og du får tips til, hvordan du kan forbedre din form på cyklen.
På turene med naturvejlederen vil fokus være på naturen og kulturhistorien og alle dine spændende spørgsmål undervejs.

I april måned er det altså d. 14., d. 21. og d. 28. du skal gøre dig klar til en spændende cykeltur. Tilbuddet løber indtil udgangen af juni måned – så du kan ligeså godt allerede nu krydse onsdagene af i din kalender. Hvor turene kommer til at gå hen skal være en overraskelse fra gang til gang.

Motionsvejlederen tager den første tur fra Fredensborg Bio onsdag d. 14. april.
Naturvejlederen tager den første tur fra Nivå Bibliotek onsdag d. 14. april.

Og her ser du de to friske fyre, som vil tage teten på disse cykelture:

Martin og Henrik

Det er Martin til venstre og Henrik til højre. Martin er skovløber og naturvejleder og Henrik har god forstand på motionsvejledning - og begge har et godt humør!

Partnerskabet Gang i Fredensborg s pjece om tilbuddet finder du her .

GOD FORNØJELSE