find vej i ... Grønholt Vang

09-09-2010

Gå eller løb en tur i skoven og find spændende nye steder derude.

Hermed en lille appetitvækker med fotos fra indvielsen af "find vej i ... Grønholt Vang"

der bydes velkommen til de fremmødte

Under de gamle bøgekroner ved Grønholt voldsted byder skovfoged og naturvejleder Torben Hoch fra Naturstyrelsen de ca. 50 fremmødte velkommen. Hovedtalerne Bjørn Helstrup fra Fredensborg Orienteringsklub og Per Frost Henriksen fra Fredensborg Kommune slog den gode stemning an på bedste vis.

Bjørn og Per var i rigtig godt humør

på sporet efter post 30 - den kløvede kampesten

Snart var der gang i eftersøgningen af posterne ude i den grønne skov - og ved fælles hjælp blev posterne fundet, og dokumentationen herfor klippet ind i rutekortet.

Post nr. 30 ved den kløvede kampesten i fundet

Kogende kaffevand i røg og damp

Der var en god eftersnak efter turene i skoven, og der var kogende kaffevand til alle. Det var Torben Hoch, der var kogemester, og han fik da også selv tid til lidt snak.

kaffeslabberas

Find folder og turforslag med meget mere nedenfor. GOD TUR !


Søndag d. 12. september kl. 10 kan du være med til at finde vej i Grønholt Vang til en perlerække af "hemmelige" steder, hvis du møder op ved voldstedet ud til Præstemosevej . Der vil være P-muligheder på skovvejene overfor det gamle røde skovløbersted Tulstruphus på Præstemosevej 31.

Voldstedet i Grønholt Vang

I folderen her vil du kunne orientere dig om vores nye tilbud om sund og sjov motion  ude i skoven, hvor du kan få dejlige naturoplevelser og få udfordret både hjerne og hjerte.

Dagens program er:

  • Kl. 10.00   Velkomst
  • Kl. 10.05   Åbningstaler
  • Kl. 10.20   Starten går til på egen hånd at "finde vej i ... Grønholt Vang. Du kan få lidt frisk frugt og vand forinden
  • Kl. 12.00   Fælles afslutning. Vi byder på kaffe og sundt slik, og har I madpakker med, kan de selvfølgelig nydes på stedet.

Vi har sammensat tre ruter af forskellig sværhedsgrad til indvielsen.

På gensyn derude. Både store og små kan deltage i udfordringerne med at finde posterne i skoven. Så har du små ben eller er på hjul, kan du også få det sjovt.

Tag din GPS med, hvis du har sådan en - eller et kompas, hvis du forstår at bruge det. Men ellers kan du også sagtens finde vej ud fra kortet - vil vi tro :-)

Barnevognsræs nær Rokkestenen på Bornholm - venligst udlånt, TAK

Der er mere information at hente på disse link.

Og her er der en lang række forslag til, hvorledes ruterne kan tilrettelægges ud fra forskellige ønsker til indhold, længde og sværhedsgrad i forhold til udfordringen ved at finde posterne. God fornøjelse med det hele - og HUSK at du jo helt selv er herre over, hvorledes din rute skal stykkes sammen.

Idyllisk og smuk mose ved post 4