Naturstyrelsen vandt Bedst på Nettet 2011

01-12-2011

Naturstyrelsen fik onsdag eftermiddag vindertrofæet, da Digitaliseringsstyrelsen delte priser ud ved den årlige Bedst på Nettet-konference.

Vicedirektør Sven Koefoed-Hansen får overakt bedst på nettet-prisen
Vicedirektør Sven Koefoed-Hansen, Naturstyrelsen, modtager nettet-prisen fra priskomiteens formand Lene Hartig Danielsen.

Naturstyrelsen er bedst på nettet!

Selv om man kun har knapt et år på bagen, kan man godt være Danmarks bedste. Det beviste Naturstyrelsen, der onsdag eftermiddag blev vinder af prisen "Bedst på Nettet 2011".

Bedst på Nettet er Digitaliseringsstyrelsens årlige måling af kvaliteten af den offentlige, digitale betjening af borgere og virksomheder.

Bedst på Nettet har i år haft øget fokus på brugernes vurdering af den offentlige digitale service og på gode digitale selvbetjeningsløsninger. Da netop disse områder er centrale strategiske indsatsområder for Naturstyrelsen, er glæden over at få netop dette års vinder-pris særlig stor.

- Vi har som erklæret mål, at det skal være lettere for både medarbejderne, borgerne, virksomheder og andre myndigheder at blive betjent på Naturstyrelsens hjemmeside. Interaktive kort og nye selvbetjeningsløsninger har derfor høj prioritet, og vi har fået god respons på de mange nye tiltag, vi har sat i gang. Vi er derfor meget glade for dette skulderklap. Det er god inspiration til at holde fast i den lagte strategi mod endnu bedre selvbetjening og flere oplevelser på vores hjemmeside, siger presse- og kommunikationschef Kenneth Bo Jørgensen, Naturstyrelsen.

Prisen blev givet for hjemmesiden, "der tilbyder relevante selvbetjeningsløsninger og på elegant vis tager brugerne med ud i naturen", som det blandt andet lød i dommerpanelets begrundelse.

I år deltog 306 i konkurrencen om at blive Bedst på Nettet. Naturstyrelsens hjemmeside blev udvalgt som en af 25 nominerede til årets priser, og hjemmesiden vandt i kategorien ’Statslige institutioner’.

Læs mere om Bedst på nettet