Bliv klogere på VVM-sager på nettet

27-06-2012

Det bliver nu lettere at følge med, når Naturstyrelsens laver VVM-undersøgelser af nye virksomheder, jernbanespor eller sygehusbyggerier.

Det bliver nu lettere at følge med, når Naturstyrelsens laver VVM-undersøgelser af nye virksomheder, jernbanespor eller sygehusbyggerier.


Fremskridt. Alle borgere skal kunne følge med i VVM-sager skridt for skridt. Grafik: Naturstyrelsen

Fremover vil alle VVM sagerne have sin egen side på naturstyrelsen.dk, hvor borgere og andre interesserede kan følge med i hvert skridt af VVM processen og holde sig let orienteret i hvert eneste dokument, som sagerne kaster af sig.

Det nye, gode overblik over VVM-undersøgelserne bliver lavet i forlængelse af, at Naturstyrelsen og Miljøstyrelsen er overgået til digital annoncering i stedet for at annoncere i dagblade og aviser.

Når styrelserne annoncerer på hjemmesiderne, sendes der automatisk en e-mail med et direkte link til hjemmesiden. Dermed kan alle, der har tilmeldt sig ordningen, få direkte besked om nye aktiviteter.

Få overblik over VVM-proceduren
På de nye sider om styrelsens VVM undersøgelser, kan man også finde generel information om VVM proceduren. Man kan sætte sig ind i reglerne, finde vejledninger og se arkiver over afsluttede sager.

Siderne giver også et overblik over de mange VVM screeninger, som Naturstyrelsen foretager hvert år.

Hvis du ikke ved, hvad en VVM screening er, kan du læse mere om det på de nye sider om VVM

Du kan tilmelde dig den nye e-mail abonnementsordning her:
Miljøstyrelsens side: www.mst.dk/annoncer
Naturstyrelsens side: www.naturstyrelsen.dk/annonceringer