Vandplanskonference går live på nettet

27-09-2012

Naturstyrelsens vandplanskonference er udsolgt, men den kan følges direkte via livestreaming på hjemmesiden.

Interessen for at deltage i Naturstyrelsens vandplanskonference har været så stor, at Naturstyrelsen har besluttet, at alle skal have mulighed for at overvære mødet.


Vanddebat.
Miljøminister Ida Auken åbner vandplanskonferencen, som samler organisationer og myndigheder til debat om vandplanerne. Foto: Naturstyrelsen.
Naturstyrelsen livestreamer direkte fra vandplanskonferencen på Amager via Naturstyrelsens hjemmeside, så alle kan følge med fra den helt udsolgte vandplankonference
Klik på dette link og se med, når miljøminister Ida Auken byder velkommen til konferencen klokken 9.00.

NB: For at se videostreamingen skal du have Windows Media Player installeret på din computer. Hvis du bliver bedt om tilladelse til at køre Windows Media Player, så klik OK/Kør.

Der videostreames direkte fra konferencen fra klokken 9.00 til 16.30

Se konferencens program på Naturstyrelsens hjemmeside

Nyeste viden fremlægges
På vandplanskonferencen bliver den nyeste viden om blandt andet naturværdier i vandløb, stenrev, minivådområder og presset på fjordene fremlagt og diskuteret af en række eksperter.
Når det gælder kystvande, vandløb og virkemidler, er formålet at diskutere den viden, vi allerede har i dag, og den viden vi har brug for frem mod den næste generation af vandplaner, der skal være færdige i 2015.

De første vandplaner blev offentliggjort i december 2011.

Læs mere om vandplaner på Naturstyrelsens hjemmeside