Kom til ”Åben Flyvestation” på lørdag

24-04-2014

Den tidligere Flyvestation Værløse forvandles lørdag 26. april til et mekka for aktivt friluftsliv.

landsejler2
Vindblæst. Sejldrevne kørertøjer - såkaldte landsejlere - i aktion på flyvestationens landingsbane. Foto: Landsejler.dk.

Hvis man vil se vinddrevne gokarts, paraglidning, racercykler og rulleskøjter i aktion - eller måske opleve en F-16 hangar indefra, så er muligheden der i weekenden.

Naturstyrelsen og Furesø Kommune holder Åben Flyvestation på det nye, store friluftsområde, der tidligere husede Flyvestation Værløse.

- Til Åben Flyvestation præsenterer vi mange af de friluftsaktiviteter, man vil kunne dyrke på flyvestationen i fremtiden. Vi viser mulighederne i det nye, grønne område, og det vil forhåbentlig give mange lyst til at komme med gode idéer til, hvordan vi skal indrette flyvestationen i fremtiden, siger specialkonsulent Charlotte Mølgaard fra Naturstyrelsen i Østsjælland.

Mere end 30 forskellige sports-, fritids- og naturforeninger deltager i Åben Flyvestation-arrangementet sammen med Naturstyrelsen og Furesø Kommune. Alle er velkomne nu på lørdag 26. april fra klokken 10.00 til 14.00.

Frem til 2. juni har alle mulighed for at gå ind på Idéstorm på Naturstyrelsens hjemmeside og komme med forslag til, hvad man kan foretage sig på det nye friluftsområde, der blandt andet rummer en tre kilometer lang, asfalteret landingsbane.

Læs mere om Idestorm for den gamle Flyvestation Værløse

Læs programmet for ”Åben Flyvestation”

Abonnér på nyheder

Få Naturstyrelsens nyheder i din indbakke. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Yderligere oplysninger

Charlotte Mølgaard

Specialkonsulent
Naturstyrelsen i Østsjælland