Indvielse: Vær ”Flink af natur”

15-05-2014

Miljøministeriet, Friluftsrådet og Danmarks Idrætsforbund sætter mandag 19. maj en kampagne i gang, der skal få danskerne til at tage mere hensyn til hinanden, når de bruger naturen.

Hensyn. Friluftsfolket skal respektere hinanden. Foto: Morten Melhede.

Danmarks natur er vært for mere end 130 millioner besøg om året. Oftest sker det helt uden gnidninger, men af og til sker der sammenstød mellem motionsløbere, mountainbikere, lystfiskere, hestepiger- og drenge og fuglekiggere.

Alle skal have en god oplevelse i naturen, og derfor har Miljøministeriet, Friluftsrådet og Danmarks Idrætsforbund taget initiativ til en kampagne, der skal minde danskerne om, at vi skal tage hensyn til hinanden og sende hinanden et vink og et smil, når vi ramler ind i hinanden i naturen.

Kampagnen skydes i gang med indvielsen af et nyt mountainbike-spor i Geel Skov i Rudersdal Kommune, og alle er velkomne – også dem, der ikke er på cykel.

Sted: Geel Skov, Vangebovej, 2840 Holte, parkeringsplads på Vangebovej øst for sidevejen ”Søllerødvej”.

Tid: Mandag 19. maj kl. 13.15 til kl. 14.30.

Naturstyrelsens direktør Hanne Kristensen, Friluftsrådets formand Lars Mortensen og bestyrelsesmedlem i Danmarks Idrætsforbund Niels Christian Levin-Hansen vil tale ved indvielsen, hvor massevis af mountainbikere og andre af skovens gæster vil være til stede.

Abonnér på nyheder

Få Naturstyrelsens nyheder i din indbakke. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Jes Aagaard

Naturvejleder
Naturstyrelsen i Hovedstaden