Udinaturen.dk er blevet socialt

08-05-2015

Det er ikke kun designet på udinaturen.dk, der er nyt. Nu kan man også knytte billeder og kommentarer fra Instagram til de mange tilbud om oplevelser.


Det er blevet nemmere at finde vej til de gode oplevelser i naturen og efterfølgende dele dem med omverdenen. Udinaturen.dk er blevet opgraderet og fremstår enklere og mere brugervenligt, og så er det blevet nemmere at bruge på mobilen.

- Brugerne havde svært ved at finde rundt i oplevelserne, og derfor har vi skåret ned på antallet af knapper og klik, der skal til for at finde, hvad man søger, siger webchef Pelle Vedel Krogh, Naturstyrelsen.

Samtidig er der rettet småfejl, og siderne bliver indlæst hurtigere, når man vil finde en overnatningsmulighed eller en bålplads i naturen. Det gælder både på computer, tablet og mobil.

 

Se eksempel på den nye funktion 

Klik, kommenter, del

Ud over et enklere design kan man via Instagram knytte sine billeder til et shelter, en bålplads eller en af de mange andre naturoplevelser. På den måde kan man dele sin oplevelse, og andre kan danne sig et billede af området, inden de besøger det.

Man deler sit Instagram-billede under hashtagget #udinaturen.

Besøg Udinaturen.dk

Nyhedsbrev

Få Naturstyrelsens nyheder i din indbakke. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.