Naturstyrelsen har godt omdømme

01-11-2015

Ny undersøgelse: Markant flere danskere ved, hvad Naturstyrelsen laver.

undefined
Rangorden. Blandt alle offentlige institutioner i Danmark har Naturstyrelsen det 9. bedste omdømme.

Naturstyrelsen har det 9. bedste omdømme blandt de mest kendte institutioner i Danmark. Det viser den årlige måling af omdømme i det offentlige, som Reputation Institute står bag.

Undersøgelsen viser også, at danskerne sætter pris på Naturstyrelsens arbejde. 68,3 procent af danskerne mener, at Naturstyrelsen gør det godt – og at tingene gøres rigtigt. Desuden er langt flere klar over, hvad Naturstyrelsens arbejde går ud på. I 2015 siger 74 procent af borgerne, at de ved, hvad Naturstyrelsens laver, mens 66 procent sagde det samme i 2014.

Samlet betyder det, at Naturstyrelsen i år er rykket op på listen over de bedste omdømmer blandt Danmarks mest synlige organisationer og ministerier. Årets resultat er to pladser bedre end sidste års 11. plads.

Ser man på styrelser fra hele Miljø- og Fødevareministeriet, viser undersøgelsen også et flot løft til Fødevarestyrelsen, der rykker fra 9. til 5. pladsen. Miljøstyrelsen er også tilbage på listen som en af de 40 mest kendte og ligger på en 13. plads i årets undersøgelse.

Nyhedsbrev

Få Naturstyrelsens nyheder i din indbakke. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.