Gandhi sover i skoven

29-09-2015

I nat sover værterne fra radioprogrammet Gandhi i en skov nord for København for at få inspiration til morgendagens udsendelse.

Naturformidling. David Mandel og Christian Fuhlendorff fra P3 fortæller, hvordan det er at sove ude i naturen. Foto: DR.

Lyt med på P3 onsdag formiddag fra klokken 9.00 til 12.00, hvor værterne David Mandel og Christian Fuhlendorff fra radioprogrammet Gandhi fortæller om deres nat i naturen. I nat overnatter de to værter i skoven for at få inspiration til deres udsendelse.

De to værter har ikke sovet ude i skoven før. Derfor har naturvejleder Jes Aagaard fra Naturstyrelsen udfordret dem til at overnatte i en skov nord for København. Der skal skabes lejrstemning med bål og mad fra naturen, før nattens mørke tvinger de to til køjs i hængekøje og telt.

- Det bliver en spændende oplevelse for David og Christian. Det er vigtigt, at vores natur formidles jordnært på en interessant måde. Og det kan de to radioværter gøre for deres lyttere, som blandt andet består af en masse unge mennesker, der slet ikke ved, hvor mange gode oplevelser, der er ude i naturen, siger naturvejleder Jes Aagaard, Naturstyrelsen.

Hør hvad der kommer ud af værternes naturoplevelse. Find udsendelsen, der sendes 30. september, her

Abonnér på nyheder

Få Naturstyrelsens nyheder i din indbakke. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.