Tal om natur med Eva Kjer Hansen

17-01-2016

Miljø- og fødevareministeren håber, at danskerne vil give inspiration til den kommende Naturpakke. I den kommende uge inviterer hun til to naturtræf, der holdes midt i sagens kerne: Ude i naturen.

Hvordan kan vi få endnu mere glæde af vores natur? Hvordan får vi nye grupper af danskere til at benytte vores skove? Hvordan sikrer vi, at dyr og planter generelt trives bedre? Og hvordan får vi en mere mangfoldig natur?

Det er nogle af de spørgsmål, som miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen gerne vil diskutere direkte med danskerne – og forhåbentlig få nogle gode svar. Samtalerne skal give ministeren inspiration til, hvad regeringens kommende Naturpakke skal indeholde.

Eva Kjer Hansen afholder som startskud to naturtræf i den kommende uge, hvor hun inviterer danskerne til en åben snak om naturen i henholdsvis Stenderup Midtskov ved Kolding og i Jærgersborg Dyrehave nord for København.

- Jeg har fået utrolig meget ud af at tale med folk, når jeg har træffetid forskellige steder i landet. Her kommer helt friske ideer frem, som jeg på den ene eller anden måde kan arbejde ind i det politiske arbejde. Nu sætter jeg så nogle træffetider ude i naturen i håb om at få input til Naturpakken. Det er vigtigt for mig, hvad danskerne har af synspunkter og ønsker til naturen,
siger Eva Kjer Hansen.

Det næste naturtræf finder sted i Jægersborg Dyrehaves skovridergård: Søndag 24. januar kl. 15.00-17.00, Dyrehaven, 2930 Klampenborg.

Til naturtræffet kan man få en snak på tomandshånd med ministeren. Uden for mødelokalet vil der blive serveret snobrød, pandekager og varme drikke, og der er cykeltur med lokale cykelentusiaster, en naturvejleder og ministeren.

undefined

Se kortet i høj opløsning

Følg med på Miljø- og Fødevareministeriets facebookside (eksternt link) for kommende naturtræf og arrangementer i forbindelse med Naturpakken. 

Det første naturtræf fandt sted i Stenderup Midtskovs Naturcenter Mandag 18. januar kl. 14.00-16.00, Mørkholtvej 5, Sdr Stenderup.Nyhedsbrev

Få Naturstyrelsens nyheder i din indbakke. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.