Ny vicedirektør i Naturstyrelsen

28-06-2016

Signe Nepper Larsen er ny vicedirektør i Naturstyrelsen. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i rådgivningsvirksomheden COWI.

 

Den 1. august begynder Signe Nepper Larsen som vicedirektør i Naturstyrelsen. Den 48-årige Signe Nepper Larsen har mere end 20 års erfaring i rådgiverbranchen inden for miljø og naturbeskyttelse og er i dag afdelingschef i COWI for afdelingen Vand og Natur.

Signe Nepper Larsen er uddannet biolog, og inden hun i 1995 startede i COWI, har hun beskæftiget sig med naturforvaltning i Skov- og Naturstyrelsen, GEUS og Storstrøms Amt. Hun har en solid ledelseserfaring, og siden 2007 har hun haft forskellige cheftitler i COWI’s vand, og miljødivision. Hun har derudover bestridt en lang række faglige tillidsposter på det naturfaglige område, er ekstern lektor og censor ved biologi-uddannelsen på Københavns Universitet og har blandt andet været medlem af Natur-kanonudvalget under Miljøministeriet i 2009, hvor hun var udpeget som ekspert for botanik.

Den 1. juli 2016 bliver Naturstyrelsen delt i to styrelser: Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning bliver overordnet statslig myndighed på vand- og naturområdet, mens Naturstyrelsen skal forvalte Miljø- og Fødevareministeriets skov- og naturarealer og gennemføre projekter til gavn for biodiversitet og friluftsliv.

Abonnér på nyheder

Få Naturstyrelsens nyheder i din indbakke. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.