Sommer i Vores Natur: Højdepunkter i den kommende uge

10-07-2020

I 16 af landets naturperler vil der sommeren igennem være hundredvis af aktiviteter, guidede ture og oplevelser for hele familien. Vi har her plukket nogle af højdepunkerne fra de statslige naturområder i hele landet.

12. juli kl 14.00-16.00
Klostermølle- et naturligt åndehul ved Mossø
På dette sted fletter kulturhistorie og natur sig samme så man knap kan se hvor det ene begynder og det andet slutter. - Det gør heller ikke noget for det er fuld af oplevelser. Vi viser rundt og fortæller hele historien. 
Læs mere på voresnatur.dk

14. juli og 16. juli, begge dage kl. 10-12:
Vandretur i Husby Klitplantage
Vandretur i Husby Klitplantage i den vestlige del af Holstebro Kommune tæt ved hav og fjord. På en ca. 2 km tur rundt i den sydøstlige del af klitplantagen, kan du høre om plantagens historie, naturen og træerne. Turen foregår på veje og stier.
Læs mere på voresnatur.dk 


14. juli kl. 09:00 til 13:00
Høvblege og Mandemarke rundt - Travetur og blomsterflor
En god vandretur rundt i bakkerne på Høvblege, Mandemarke og Busene Sand. Vi skal denne dag ud på en længere travetur op i bakkerne og helt ud på Danmarks fineste kalkoverdrev. Vi skal opleve blomsterflor, insekter og smukke landskaber. Turen varer 3-4 timer og er på ca. 6 km.
Læs mere på voresnatur.dk

15. juli kl. 10:00 til 14:00
Avnøs dyreliv
Til lands, til vands og i luften. Tag med på en Tour de force i Avnøs dyreliv med oplevelsespunkter, hvor der er tid til at fordybe sig, udforske og undres over dyrenes tilpasningsevne, overlevelsesstrategier og spændende liv mellem himmel og hav.
Læs mere på voresnatur.dk 

16. juli kl. 09:00 til 11:00
Jydelejet bitur - Kender du pragtbuksebien?
En kort tur på ca. 1 km, dog i kuperet terræn. Vi skal blandt andet møde Danmarks største population af pragtbuksebier. Velegnet til børnefamilier.
Læs mere på voresnatur.dk

Find mere end 1000 arrangementer og aktiviteter i hele landet på voresnatur.dk