Motion i Hareskovene

16-03-2009

Folder om de mange muligheder for motion i Hareskovene. Udgivet af Naturstyrelsen – Østsjælland og Furesø Kommune.

Forsiden af folderen Der er mange muligheder for motion i Hareskovene. Det kan bestå af forskellige aktiviteter lige fra en stille gåtur til løbetræning på forhindringsbanen i Egebjergene eller en cykeltur på de mange skovstier. Denne folder er tænkt som et redskab der kan inspirere til fysisk aktivitet i skoven.

Kortet er tænkt som inspiration til planlægning af forskellige ture og aktiviteter. Du kan blandt andet finde forhindringsbanen i Egebjergene. I folderen finder du derfor inspiration til, hvordan de enkelte elementer af forhindringsbanen kan benyttes. På kortet kan du også finde de største kælkebakker, hvis du vil prøve at bestige disse.

Det er hensigten med folderen, at den skal henvende sig til den selvorganiserede idræt samtidig med at den skal kunne fungere som en inspirationskilde for skoler, fritidshjem og børnehaver til gode motionstimer i skoven.

Udgivet 2008 af Naturstyrelsen og Furesø Kommune. Må citeres med kildeangivelse.

Trykt udgave af folderen findes ved indgangene til skoven.

Læs mere om Hareskovene

Læs publikation

Motion i naturen

På udinaturen.dk kan du finde sjove og udfordrende aktiviteter nær dig. Du kan f.eks. finde nærmeste aktivitetsbane, naturfitness eller vandrerute.

Besøg udinaturen.dk

Udinaturen

Aktiv i naturen

Dyrk sport og motion i naturen. Foto: Colourbox

Der er god mulighed for at dyrke sport og motion i den danske natur. Hvad med at prøve en af de mange løberuter, naturfitness eller en tur på mountainbike?

Læs mere om at være aktiv i naturen